Ledercreme

De RollsRoys onder de ledercréme’s te gebruiken voor elk leder product ongeacht de kleur dus topkwaliteit met een geweldig resultaat. Hij is gemakkelijk te gebruiken je kunt er alle kleuren mee doen zoals jassen, tassen, paard rij uitrusting, riemen. bankstellen. Je hoeft het niet uit te poetsen en je kunt na 5 minuten weer op de bank zitten dat garandeer ik u. U brengt het aan met een sponsje, sponsjes worden mee geleverd. Als het sponsje stuk is of versleten is gebruik dan de achterkant van een schuursponsje waar van de schuur laag is versleten. Let er op dat u de créme heel dun wordt aan gebracht dat heeft 2 voordelen de eerste is dat je pot ledercréme langer mee gaat de. De 2de is als je er te veel op smeert trekt het niet goed in en kan gaan plakken. Uit poetsen is niet nodig omdat de ledercréme een voedende créme is hij trekt in het materiaal daarom zuinig mee omgaan. De ledercréme is kleurloos daarom kun je er alle kleuren meedoen en hoeft het niet uit te poetsen.

€ 11,95

€ 11,95

  • 0,4 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Original Ginseng

Bij de teeld van de ginseng wortel wordt geen kunstmest of bestrijding middelen gebruikt.Voor de wortel geoogst kan worden ben je 6 jaar verder en kan verwerkt worden tot een Ginsengcréme de créme heeft geen schadelijke bijwerking en kan als medicijn worden gebruikt. Je kunt het op het hele lichaam worden gebruikt. Bestrijdingmiddelen nog kunstmest komen er bij de teelt van GINSENG aan te pas. Na 6 jaar intensieve verzorging is de wortel klaar om geoogst te worden en wordt hij verwerkt tot deze zachte creme. GINSENG CREME heeft geen schadelijke bijwerkingen en kan gelijktijdig met andere gezondheidsmiddelen of medicijnen worden gebruikt. De creme kan op alle plaatsen van het lichaam worden aangebracht. Panax quinquefolium en Panax ginseng zijn de twee bekentste soorten (ook wel Chinese of Koreaanse ginseng genoemd). Maar de volgende soorten zijn niet verwant met genoemde Panax-soorten, als eleutherococcus senticosus wordt soms "Siberische ginseng" genoemd.

 

Help goed tegen huid irritatie

€ 12,95

  • 0,8 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Slakkenwonder

 

 

EML Cosmetica ontwikkeld en produceert cosmetische producten voor huid- en lichaamsverzorging, zowel onder eigen merknaam als ook onder private label. EML Cosmetica werkt onder eigen merknaam en produceert en ontwikkeld lichaams- en huidverzorgende producten, onder private label. Voor de ontwikkeling van een cosmetische product gaat vaak lange tijd van tests en onderzoek in het laboratorium onderzoek aan vooraf. Er worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt voor deze producten. Zoals kruiden-planten extracten en etherische oliën. EML Cosmetica is verantwoordelijk voor cosmetische producten, en staat dan ook garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. EML Cosmetica produceert cosmetische onder eigen label voert zijn eXtreme Blue, Original Ginseng en Slakkenwonder. In middels is het assortiment uitgebreid met een groot aantal producten.

 

Herstelt zelfs zwangeschaps striemen
€ 27,00

€ 23,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1