Speciale aanbieding 50% korting 

Hummer H 2.7-500W 24volt

Hummer H 2.7-500W 24volt

Productomschrijving
Model: H2.7-500W
Productspecificatie / modellen
H2.7-500W

Hummer 500W windturbine is ontworpen voor een off-grid systeem dat de batterijbank gebruikt om de elektriciteit op te slaan. Het kan een belasting van minder dan 500 W of een pomp van minder dan 370 W aandrijven.
Kenmerken:
1. SCF superkritische generator

Hummer's windgenerator gebruikt SCF superkritische technologie die een gouden prijs won op de 37e Salon Eureka in Brussel. Deze technologie vermindert het gewicht en de grootte van de generator aanzienlijk tot 25% tot 30% van de traditionele, en de productie-efficiëntie is 25% tot 30% hoger. Dit zorgt ervoor dat de generator perfect functioneert bij weinig wind.
2. SKF-lagers

Hummer windturbine gebruikt twee SKF (Svenska Kullager Fabriken) lagers die worden geproduceerd door de grootste lagerfabrikant ter wereld, met de perfecte interne geometrische structuur, bekend om zijn levensduur en betrouwbare kwaliteit. Gewone lagers moeten om de twee of drie jaar worden vervangen, terwijl SKF-lagers de onderhoudskosten op dit gebied aanzienlijk kunnen verlagen.

3. Laag geluidsniveau

Het ontwerp van het rotorblad van de Hummer-windturbine absorbeert de hoogtepunten van het vleugelprofiel van het kleine vliegtuig, dat voldoet aan de aerodynamische normen. Het zorgt voor een meer esthetische uitstraling en een hoger rendement en reduceert de geluidsproductie zoveel mogelijk.

4. Dubbele rembeveiliging:

Hummer 500W windturbine gebruikt het dubbele rembeveiligingssysteem, het giermechanisme en het elektromagnetische remsysteem om de rotatie van de windturbine te regelen. Het is veilig en gemakkelijk om het hele systeem zowel handmatig als automatisch uit te schakelen
Producteigenschap
Nominaal vermogen (W) 500
Maximaal uitgangsvermogen (W) 1000
Accubankspanning (VDC) 24
Ingeschakelde windsnelheid (m/s) 3
Nominale windsnelheid (m/s) 7
Werkwindsnelheid (m/s) 3- 25
Overlevingswindsnelheid (m/s) 50
Generatorrendement >0,78
Windenergiegebruiksverhouding (Cp) 0,48
Generatortype Permanente magneet Dynamo
Generatorgewicht (kg) 6,5
Bladmateriaal/hoeveelheid GRP/3
Bladdiameter (m) 2,5
Snelheidsregelmethode Gieren + Elektromagnetische rem
Uitschakelmethode Handmatig + Automatisch
€ 2.495,00

€ 1.250,00

  •  95 kg